Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömmer mej vaken

 

 

jag håller upp min spegel
ser dej
hur du lutar dej bakåt inåt
läppjar vin
låter mej
dricka
alla dina vatten

över våra läppar
ord
varsamma löften i en tid
av bentjäle och svaga isar
svallvågor av värme
bär
frukt och nya dagar




Fri vers av Bo_67
Läst 339 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-06 14:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som en första kyss, ett löfte om vår. Fint!
2018-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Bo_67
Bo_67