Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Last but not least ...

 

 

frozen and alone

but coexisting with strangers

slight hope arises




Fri vers av Rise Little One
Läst 408 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-03-06 15:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket känslofullt!
2018-03-13

  Marita Ohlquist VIP
Som en strimma av ljus som börjar lysa i mörkret!
2018-03-08

  Nils-Robert
Melankoliska dikt om livet. Väl valda ord.
2018-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One