Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen målning i akryl


Skräp

Skräpet översvämmar världen
Svårt kontaminerad är den
Stoppa nedskräpningen det är brådis
innan vi besegras av en rådis




Bunden vers (Rim) av stenhur VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-06 15:06



Bookmark and Share


  walborg
Intressant illustration till den viktiga texten
2018-03-07
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP