Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skrivandets autoerotiska njutning




Förr spillde vi bläck,
vi med fjädern hämtat ur ett horn,
på vitt ark

Sen skrev vi bokstäver
med färdigladdad penna
på linjerat papper

Nu pillar vi
t o m på musen
i gränslös förtjusning

Sett ur den synvinkeln
är kommentarer
närapå något perverst




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-06 15:21



Bookmark and Share


  Spik

Per Vers hahaha
2018-03-12

    Sefarge VIP
Onomatoprofetiskt så!
På punkt och pricka!
;}
2018-03-06

  Onomatoprofet VIP
både kommentarer och brist på kommentarer är perversa. samt kommentarer om kommentarernas perversitet.
2018-03-06

  objekt3
Det är bristen på kommentarer som är pervers !
2018-03-06

    Sefarge VIP
Se upp så du
Ej drabbas av
Musarm!
;}
2018-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP