Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om du visste

det här
du har sett in i dessa ögon
år
flera nu

om du visste

vad som brukade få dom att tåras
att le

vilken smuts är jag byggd av
vet du?

vilken lera som fogat samma denna kropp.

jag har ett leende för brett, hår för perfekt
en historia med gömda bitar

och du skrattar åt minnen, för du tror att du vet vad jag är byggd
utav

om du visste om du visste

de sår som skapat dessa ärr






Fri vers av rainbows
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-06 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rainbows