Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bil-polär betraktelse av bil-lik dubbelnatur i snölandskap

Igår
en hänsynslös fartdåre
i krom och stål
som svettades olja och bensin
tändstift exploderade
kolvarna slog
gummit brände

Imorse
ett oskyldigt lamm
som förvandlat sig till ullegull
leker kurra-gömma
i luftens kyla
under mjuka snöflingors
beskyddande täcke




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-06 16:11



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Stora kontraster må jag säga
2018-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP