Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bordsbönen

Gode Gud
Välsigna maten
Amen
Käre Herre
Hjälp mig att i nåd
tänka på dem som är
Fattiga å de som
Lider....
Mätta dem Herre
Å ge dem deras
Mat i rätt tid,
Amen




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 225 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-03-06 16:45



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Fin och innerlig bön, för dem som har det sämre än oss!

väl värd att ta till sig!
2018-03-11

    ej medlem längre
En fin påminnelse att ta till sig.
2018-03-07

    ej medlem längre
Väldigt fint, både som bordsbön och att be för dem som har det svårt!
2018-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy