Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikter under utveckling.


Ibland närmar jag mina texter smygande,
jag låtsas att någon annan skrivit dikterna,

dyker på dem från sidan
och läser.

Det händer att jag lyckas lura mig själv en stund
och ser på orden med nya ögon.

Men strax vaknar jag upp,
tar bort, ändrar och rättar till.

Blir aldrig riktigt nöjd.








Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-06 16:48



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
En känsla du säkert delar med många andra här, bra kan alltid bli bättre, men visst känns skrivandet i sig positivt och upplyftande. Jag själv är sällan 100% nöjd med mina alster, men känner mig tillfreds med det jag åstadkommer.
2018-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP