Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Isblock


Isblock

Så kall Kår
som fäller min värdighet
ruskar om mitt värde.
Skrek skik skrikit, finns den
triologin.
Fast i djävulens grepp, påtvingad och jag är kall
som ett
ISBLOCK
från Antarktis isar, där bakterier aldrig smälter till
VATTEN
Jag är kall kallare kallast och mina skydd är åter på högsta
BEREDSKAP.
För du är faran och jag måste bli ett
ISBLOCK
igen




Fri vers av Avina
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-06 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Avina