Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp

Ännu en gång
Kommer jag hem
Till mitt hus på mångatan

Ännu en gång
Har jag inte lyckats
Följa solnedgången

Ännu en gång
Får jag sova
I mörker...

Länge
Har jag jagat den
Utan framgång
Denna flyktiga sol
Som försvinner
Och drar på sig
Horisontens luva
Gång på gång

Idag var ännu en gång.
Men imorgon

Är den min!


@AslansOrd




Bunden vers av Daniel Aslan
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-06 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel Aslan
Daniel Aslan