Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2018

Du kom med hopp om ljus,
men mörkret blir alltmer
påtagligt.




Fri vers (Fri form) av Alice.skriver
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-06 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alice.skriver