Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
själv


stannat

det har stannat upp följet

ser tittar uppfattar

du

det går där
igen nu och

det är en dag borta

din deras existens

på gallret
det som hänger i svajande kedjor
över öppningen

tid
det är tid

att gå det är lösningen upplösningen

tid att




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-09 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taly