Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Äntligen


VÅREN SJUNGER

Snötäcke är helt borta
det är ingen dröm
min Stockholm har vaknat igen
från sin långa sömn

I dag när jag åkte buss
busschaffis var jätteglad
jag fick känsla att min stad har
fått en ny fasad

Många flickor är ute
i tunn blus, kort kjol
glädjas åt pojkarnas blickar
och åt vårens sol

Ref.

Första tranor har kommit
solen blygsamt ler
våren sjunger , våren sjunger
Stockholm jag är här

Jovo Janjicic




Fri vers av Jovo Janjicic VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-06 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jovo Janjicic
Jovo Janjicic VIP