Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 5.3.2018

 

i höjden mesar

på marken kälkåkare

vintern går mot vår

 




Bunden vers (Haiku) av Minkki VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-03-06 23:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
i skogens resar
gungar hopp och drill och ton
mot våren vi går

2018-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP