Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag bara undrar

När du säger:
Vilka tror de att de är?
Det är dags för oss att ryka fram
Vi måste rädda folket från diktaturen i Iran
Medans det byggs ett mur runt ditt land
Dessutom är din president Donald Trump
Den rasistiska fascistiska som vill beväpna lärarna
Och göra det massmord i skolorna
Åh juste du röstade ju på han
Men var Clinton familjen bättre?
De gjorde ju massmord vafan
Och den fredspris vinnaren Obama
Under hans tid släpptes det tre bomber per timme varje dag
De krigen han lovade att avsluta håller på tills idag
Rädda er själva istället för andra
Jag lovar att ni kommer se stor förändringen och inte bara hos er
Till och med i länder som ni försökte ”rädda”

Freedom Writer




Bunden vers (Rim) av Brave
Läst 210 gånger
Publicerad 2018-03-06 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Brave
Brave