Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han var också barn

Han ritade.
Jag visste inte det.
Jag visste faktiskt inte vem han var
alls innan hon gav mig boken,
men nu kan jag inte sluta se honom
överallt. Jag kan inte sluta höra
hans ord överallt.
De håller oss.
Barn som sjunger
över alla sovande kor
Klockor som ringer
över alla sovande barn.

ring, ring
ring, ring

Att vara vilsam i natten,
i sömnens risk,
dess famn.
Att vara nära döden
och passionen som han var.




Fri vers (Fri form) av vove_bby
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-07 01:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vove_bby
vove_bby