Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TV-reklam

En sval lotion
mot din hud
medan barnen bombas
i Syrien
Because you’re worth it
Men nu till vädret
Häng kvar
Ett svagt lågtrycksområde
närmar sig Sverige från sydväst
En sval lotion
mot din hud
Because you’re worth it
Häng kvar




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-03-07 03:40



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fin beskrivning av kontrasternas värld
2018-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP