Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en


dörr

inga uppenbara målningar

du må tolka

stråk slöjor men

en kärnidé

mäter dig

mot den




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-07 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taly