Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 7 mars

Stelnade avtryck
avslöjar nattvandraren

marsspårsnöbevis

YM Bohman-18




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-07 09:57



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Snart försvinner alla spår om
han/hon inte går i gegga.
2018-03-07

  ULJO
Spår i snön som avlägsnas med vårfåglarnas kvitter.
2018-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER