Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter hat?



Jag vill oftare höra: "Jag gjorde fel, jag förstod inte bättre då."
Jag vill oftare höra ordet: "Förlåt."

Jag tänker på alla dessa människor, som utövat makt på felaktigt sätt, och på dem som begått övergrepp.

Det är svårt att komma till insikt om att man gjort fel, och ju värre fel man begått
desto värre är det att erkänna det, ens för sig själv.

Hat kan kanske vara ett sätt att starta en process på, men hat löser inget på sikt.

Jag vill oftare höra: "Jag förstår kanske inte, men jag förlåter."

Försoning och förlåtelse är bästa vägen att komma vidare på.

Tror jag.




Övriga genrer av Cikoria Blå VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-07 10:04



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
De flesta människor ber om förlåtelse om de sagt eller gjort nåt fel. Sedan finns det människor som aldrig ber om ursäkt även om de inser att de begått fel. Hårdnackade människor som enligt sig själva aldrig gör nåt fel.
2018-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP