Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spiRa

 

 

Jag tar en paus i andetaget, låter det vila i

tomrummet av det som vart och

det som ska bli.

Ett ingenting av allt.

 

Däri fångar jag den vindlande

Resan.

 

Vidare.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-07 12:00



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
vacker text och bild
2018-03-07

  ULJO
Kloka tankar
2018-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP