Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansar

Vitsippor dansar balett med den böljande vinden
Marken har gett dess gröda
Välsignelsen är självklar




Fri vers (Fri form) av Carola Viola Hedelius VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-07 12:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Är den verkligen det?
Tar vi Guds nåd för given?
2018-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Carola Viola Hedelius
Carola Viola Hedelius VIP