Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tweet.


Stanna till en stund.

Låta tankarna vandra iväg.
Låta dem flyga och ta nya rutter.
Låta ögonen följa molnen.




Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-07 13:08



Bookmark and Share


  Feminaz
Det är en underbar stund när själen vilar!
2018-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP