Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtal i köket

- Tjena!
- Tja! Vill du ha kaffe?
- Jajjamän! Har du bryggare?
- Ja, gud Ja! Jag får rännskita av frystorkat...

- Amen! Fräscht!

- Vad ska jag säga då?
"Jag får diarré, av nescafe' "


#sakerjagsäger




Prosa av Bhodi
Läst 312 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-03-07 13:22



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Älskar grovkäftade kvinnor.
2018-03-11

  Nils-Robert
:-))
2018-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Bhodi
Bhodi