Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I min box finns, foton, brev och vykort.


I minnenas arkiv!

Hittade ett foto på mina två bröder.
Känner då att mitt hjärta fortfarande blöder.

Ett gammalt brev från min moster jag fann.
Måste le åt texten som med våra liv försvann.

Hittade även ett vykort från min far, han var långt uppe i norr.
Använde säkert sin isborr.

Ett vykort med kossor från min dotter på landet.
Så vackert med gröna ängar och hagar.
Passade säkert kossornas magar.

Även ett vykort från min storebror.
Han önskar lycka till med vintermotiv.
Gnistrade snö och fjällmotiv.

Jag stänger boxen med dessa minnen.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-07 13:45



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En sådan minnesbox är en skattefri förmögenhet!
2018-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP