Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fana

Mot den svarta himlen
lyser den röda fanan.

Ett hopp tänds




Övriga genrer av Frihetlige VIP
Läst 141 gånger
Publicerad 2018-03-07 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP