Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordspråk

Piskan är den
bästa moroten.




Övriga genrer (Aforism) av Dan Myrbeck
Läst 468 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2018-04-16 15:49



Bookmark and Share


  anits VIP
Kanske, moroten är kanske bäst ändå.
2018-04-26

  ResenärGenomLivet VIP
Inte för att jag håller med, men en del kanske tycker så...
2018-04-21

  Lars Hedlin
JA tyvärr skulle jag vilja tillägga här!
2018-04-20

    Dan Myrbeck
Stort tack!

Jag har själv upplevt att det inte räcker att jag lockas av fina morötter, jag behöver ibland en rejäl piska för att få saker gjorda!
2018-04-18

  ULJO
Beror på vad den ska användas till
2018-04-17

  Gunnel Eriksson VIP
Nja!
2018-04-17

  Maria Sundelin VIP
Om man är en matta ja
2018-04-16

  M.Eta
Föredrar morot framför piska!
2018-04-16

  överlevaren VIP
Bra snärt i orden men piskan ger dålig långvarig lockelse....
2018-04-16

    ej medlem längre
Kanske första gången men inte i fortsättningen!
2018-04-16

  Blomma-Stjärna VIP
piskar man någon har man bemäktigat sig denna någon - kanske ger det resultat som maktmänniskan önskar - men jag tror det väcker ont blod och i längden är olönsamt - fult och grymt är det!
2018-04-16

    ej medlem längre
Klockrent!
2018-04-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Morot med
empati ger
bästa giv driv
med piska bara
ett: Riv!
2018-04-16

  Per Drysén
Ibland är moroten den bästa piskan!
2018-04-16

  limerick
Kanske ibland men morötter är förvisso nyttigare.
2018-04-16

  Rise Little One
Ja fast inte alltid!
2018-04-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Håller med Marita! Inte alltid så.
2018-04-16

  Bibbi VIP
Ja ibland.
2018-04-16

  Marita Ohlquist VIP
Kan nog vara så, dock inte alltid!
2018-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck