Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- ikväll säger jag Tack -


säger adjö till ett liv - leve livet!

 

 





jag tackar för
att vi klarade det, att slutmålet nåddes
att andningen
lämnade och bars iväg
med solens strålar på ditt täcke




jag tackar för
att ni inte märkte
kaoset bakom och att min själ
byggde en bro där min kropp orkade
en liten stund till




jag tackar även för
den mjuka kinden och för orden
som landade i min mobil
precis i rätt ögonblick




jag tackar kanske mest för
att min tacksamhet räckte
till några till
ikväll

 

 

 

 

 





Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-03-07 15:37



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Varm och vackert detta!
2018-03-10

  walborg
Finstämt och varsamt utur en kris
2018-03-08

  Annie b'larsson VIP
Jag blir så väldigt berörd av dina vackra ord i texten om sorg, men du lyfter bort det mörka och skapar ljus kring.
2018-03-07
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP