Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

8 mars

Jag kan aldrig veta hur kvinnors liv är
men jag kan med mina val
göra deras liv lättare eller svårare.

Som gentleman väljer jag att underlätta
och att inte vara en
jävla
patetisk
gris




Övriga genrer av Frihetlige VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-07 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP