Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det går över, det går över, det går över

kom ihåg, upprepa, snälla kom ihåg
det går över

du kommer inte alltid att vilja dö

det går över




Fri vers av reminiscenser
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-07 15:51



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ångestens språk
försök att andas
yogaandning är bra
fokusera

<3

2018-03-07
  > Nästa text
< Föregående

reminiscenser
reminiscenser