Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan framsteg

 

Vi pågår just nu i en mening som är svår att avliva
Orden genom tätt buskage
Lösningen löper och är belägen långt där borta
Stormar och stampar samtidigt på samma ställe
Ibland hejdar vi oss också och vi höjer öronen
Vi hör men vi lyssnar inte
Vid t.ex. rådjursjakt är kravet på tysthet inte lika viktigt
Där är det hundarna som driver flocken
Dagen går och timmarna
När vi närmar oss skogen är det strax före solnedgång 
Spåren har tagit slut
Men vi står fortfarande kvar här i korthet
Gapandes, inväntade ett dödläge för jordsättning




Fri vers (Fri form) av Daniel_78 VIP
Läst 392 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-03-07 16:29



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
Din dikt leder mina tankar till film Villebråd av Agnieszka Holland och smälter samman med bilderna av naturen och jaktens etiska problematik.

2018-03-07

  henke_r
Smäktande naturromantik med en existentiell eftersmak. Vackert!
2018-03-07

  ULJO
"Vi hör men vi lyssnar inte" Tyvärr alltför vanlig i vårt stressade samhälle.
2018-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP