Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alldeles för sent

Du säger det alldeles för sent
att du önskar att du gjort något av din ensamhet
att alla nätterna du spenderade på att vara uppe sent
alla kvällar du bett att väggarna i din lägenhet
ska falla sönder och taket rasa in
alla gånger det gjort ont i bröstet
då dina förväntningar varit löv
och dina prestationer hösten
alla tusen och åter tusen brustna löften
som du gjort för dig själv
all press du satt på dig är ireel
varje dag i resten av ditt liv är en hämnd
på alla gånger du tvivlat och känt dig som sämst
Varje dag i ditt liv som du känt dig som sämst
Tvinga dig aldrig att känna så igen




Vinden har vänt, vinden har vänt
du är igenom allt det jobbiga och onda som känts
den dag kommer då du ser på dig själv och inte längre skäms
den dagen då du inser att allt jobbigt och hemskt
tillsammans med de gånger allting har varit perfekt och stämt
har trampat upp vägen för dig till dig själv, har trampat upp vägen från den du var till ikväll
älska dig själv, älska dig själv




Övriga genrer av ingenallsegentligen
Läst 296 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-03-07 16:39



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Jo - Jävlar Anamma !!! (Bra)

THANKX
2018-04-06
  > Nästa text
< Föregående

ingenallsegentligen
ingenallsegentligen