Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en version av 'som om tiden inte fanns'


Till dig

 

 

alla ord

fjärilar från

mellangärdet

 

luften skimrar

snöflingevingar

vita änglalika

 

vår hemlighet göms

tills tjällossningen

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-07 17:05



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Stram Poesi - MKT Bra !!!
2018-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg