Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(M)åste (M)alliga (M)ed (M)oney (M)ed (M)era (M)at (M)atas

 

Är det bara fattiga som ska dela med sig
i Herr Kristerssons Sverige
Varför jagar han inte politikernas pensionsavtal
styrelseproffsens arvoden och andra fallskärmsavtal
Där finns det pengar att hämta
när hans klocka om nedskärningar klämtar

Men han vill höja matmomsen så att alla fattiga drabbas
ser lösningar i att sänka bidragstaken så att än fler inkomstnollas
Börjar det ta slut på allvarligt sjuka att mörda
är det de arbetslösas tur att hamna i Kristerssons lilla röda
Jag blir illamående av hans uppblåsthet
som framkallar en välfärdens kraftlöshet

Jag skiter fullständigt i om Putin kommer hit
han kan inte såra mig mer än denna parasit
Döden i form av en eller annan kommunist skrämmer inte mig
det är dagens mördande kapitalister som oroar sjuka mig
Jag kommer aldrig minnas dig med ljus och värme
för mig är och förblir du Herr Kristersson en av de sämre

 

 

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-07 18:18



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2018-03-08

  M M Mannheim VIP
Skriver under på denna underbara text!
2018-03-07

  morgonstjärna VIP
skriver under på Senta. det var en strålande liknelse gökungar.
2018-03-07

    ej medlem längre
Det finns en viss likhet med gökungar hos politiker, de knuffar ut de andra ur boet för att få allt själv.
2018-03-07
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP