Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hit med kärleken!

 

hit med kärleken
pengarna skiter jag i! 
jag vill ha elektrifierad beröring
lustfylld och road blick 
bråddjupa tankekast
vackra händer
klurig humor
självdistans
och självsäkert skratt

hit med kärleken
utseendet skiter jag i! 
jag vill ha en man som är förankrad i sig själv
som har en blick med sug 
rörligt intellekt
en gentleman 
med ett ömt hjärta
som aldrig räds det svåra
och som ser möjligheter i varje morgondag




Bunden vers av KattenKin VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2018-03-07 22:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En befriande levande text som säkert varje man tilltalas av. Det gav mersmak att läsa Dina innersta tankar!
2018-03-14

  Lars Hedlin
JA bra där ..kram
2018-03-13

  i af apa
Ja hit med kärleken!
fyndigt och man blir glad!
2018-03-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Klurigt kul och outstanding diktat! Hoppet lever!
2018-03-08

  gunnnar nylund VIP
Kartan...skall det vara!
2018-03-08

  Staffan Nilsson
Pengar och utseende!
Ja, det som glittrar kittlar, men det inre berör.
2018-03-08

  gunnnar nylund VIP
Jag kom osökt att tänka på historien om kvinnan

som hittade en magisk lampa som hon gned fram

en ande ur. Han kunde bara lova en önskning på

grund av de dåliga tiderna. Kvinnan visade en karta

där hon pekade ut Mellan Östern...jag vill att du

skapar fred här, anden suckade. Krig har funnits i

flera hundra år där, det är en omöjlig uppgift att

lösa, önska ngt annat. Då önskade hon sig en perfekt

man som delade städning, matlagning, hushålls-

arbete, barnpassning å inte såg på sport hela dagarna.

Anden tittade håglöst ut i luften, suckade och sa.

- Var har du den där djäkla
2018-03-08

    ej medlem längre
Höga krav! Man ska inte nöja sig med mindre man blir lycklig!
2018-03-08

  Blomma-Stjärna VIP
wow!
- lycka till!
- tror du får det som du vill ;-) !
2018-03-07

  Hopplös själ
Vackert värre!

Vad man värdesätter är ju olika men viktigt att man vet själv ;)
2018-03-07
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP