Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trafik

Jag har karvat
En plats
Åt Dig
I min hjärna

Där finns ett ärr
Som inte syns
Och alla tankar
Kör fast

Signaler leder dit
Från alla håll
Obönhörligt
Som flugor mot ljus

Alla hjärnans vägar
Bär till dig
Jag måste
Leda om trafiken




Fri vers (Fri form) av Leonina
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-08 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leonina