Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smält

snön faller igen
så bekymmerslöst
smält mig




Fri vers (Fri form) av trerader
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-09 09:39



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
en önskan
slippa bekymmer
<3
2018-03-10
  > Nästa text
< Föregående

trerader
trerader