Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bot

jag gjorde det för dig
alla mina fel kostade
en bot att betala




Fri vers (Fri form) av trerader
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-11 16:53



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:( talande
2018-03-12
  > Nästa text
< Föregående

trerader
trerader