Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BRÄNN NED FARMEN!

evakuera "farmen" och bränn ner den

förinta den så ingen längre ser den

 

LARZ GUSTAFSSON internationella manshatardagen 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 243 gånger
Publicerad 2018-03-08 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP