Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du som läser mig

du som läser mig
före eller efter
vandrar ständigt i dimman
som redan lämnat jorden
för att utplånas som luft

vattnet låser in orden
genomskinliga och tunga
som gråstenar flyger

berget de kommer ifrån
rör sig inte ur elden

vinden som aldrig falnar




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-08 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson