Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt linan löpa


Att låta linan löpa
Hela vägen ut
Är den enda vägen
Om du vill se dess slut
Att dela den i tu
Att frisera e rasera
Ja, eller att halvera
Den, här, i detta nu
Är säkert för att du
Ej må avancera




Bunden vers (Rim) av Okande VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-08 12:59



Bookmark and Share


  danne //
så sant det är,
Ibland blir det fel , den man ämnar stoppa kanske inte blir stoppad utan man stoppar sig själv. Som att gräva gropar och själv falla ner i dem..

Tänkvärt helt klart tack Okande

2018-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Okande VIP