Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tvär droppe


En tvär droppe
En osäker egg
Ett ont barn
En ödmjuk eld
Ett egoistiskt träd
En rädd döing
En ärlig kvinna
En fri man




Bunden vers av Okande VIP
Läst 439 gånger och applåderad av 5 personer
Utvald text
Publicerad 2018-03-08 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Okande VIP