Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN KVINNODAG

 

Dagen

var min

 

blev din

och min

 

början

på en väv

 

av hållbart

material

 

färgrika

år och dagar

 

kärleks lust

och trofasthet

 

längtans klagorop

i tidens rum

 

innerliga ord

med glädjeskutt

 

för tvillingsjäl

och like 

 

när dag blev

din och min

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-03-08 16:42



Bookmark and Share


  Stisse
Harmoni och innerlig kärlek sån fint beskrivet med dina ord. Sparas.
2018-03-12

  Rise Little One
Harmoniskt och ömsesidigt tillstånd!
2018-03-09

  Valter Örn VIP
Så ska det vara. Ömsesidig kärlek och gemenskap mellan man och kvinna.
2018-03-08

  DavidM VIP
Stark gemenskap och ömhet i raderna.
2018-03-08

    ej medlem längre
När kärleken innehåller respekt och jämlikhet är den som bäst - underbar text!
2018-03-08

  Marita Ohlquist VIP
Bra skaldat om en betydelsefull dag, en början på ett lång och kärleksfull relation!
2018-03-08

    Sefarge VIP
Harmonisk gemenskap
mellan liv och kiv?
;}
2018-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP