Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stenålderskrigaren människan

Nu ska det krigas igen

Denna gång med ett handelskrig

Är det inte krig mellan länder

eller krig mellan könen

så måste man komma på nya sätt

att strida




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-08 18:07



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Ja, så är det och vi kan tacka
de amerikaner, som valde en sanslöst okunnig psykopat till
ledare för världens största
demokrati.
2018-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP