Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kungsbacka


lönelyft

den borgerliga majoriteten
i Kungsbacka fullmäktige
gav sig själva ett lönelyft
på 18%

undrar om vi som
skottar på nätterna
och ser till
att gångvägar
entreer
och bilvägar
är säkra

får något
eller det
kanske
inte
blev något över




Fri vers av tom boreland
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-08 19:10

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ja det kan man undra....
2018-03-09
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland