Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns mina kvinnliga föregångare.


Idag tänker jag särskilt på
kvinnor med förkläden
och sjaletter knutna om håret,
vandrande iväg med mjölkspann
och pall för att mjölka korna.




Prosa av Cikoria Blå VIP
Läst 218 gånger
Publicerad 2018-03-08 19:40



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
"Den vita piskan" som den också kallades.
2018-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP