Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kenhauwhadjmim -





Kvällen reser in i mig
detta förspel till Natten
fästad om ett bråddjupt Ur
lagd runt sömnaxeln
och kallar lockande
på min oförställda dröm


tyst, tyst, tyst -
Längtan är ett himmelsband
där Liv och död kretsar











Fri vers av J-M
Läst 509 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-03-08 21:26



Bookmark and Share


  Stisse
Så målande och komprimerat. Du fångar så fint tillståndet mellan vaka och dröm och kontakten med universum. Lysande!
2018-03-12

  Respons VIP
Vacker förnimmelse av dvala och sömn.
2018-03-12

  Oskar Styrbjörn VIP
"Kvällen reser in i mig
detta förspel till Natten
fästad om ett bråddjupt Ur
lagd runt sömnaxeln
och kallar lockande
på min oförställda dröm"

tät text, som bär Sin egen vikt.
det gör mig alltid glad,
tack
/O

2018-03-11

    Peter Söderqvist
Vackert skrivet kvällen som en gräns mellan liv och död. Tystnaden och sedan längtan ger en fin känsla.
2018-03-10

    ej medlem längre
en Försiktig brand ur ett Du
Vackert, +
2018-03-09

  morgonstjärna VIP
himmelstråden skör men det starkaste är..fint
2018-03-09

  ERD-man-SKY VIP
"Längtan är ett himmelsband" ja, det är sant...
2018-03-08
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M