Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fåles lunk


Om du aldrig stannar upp,
Aldrig i andrum strandar,
Aldrig överväger de andra
Vägarna att vandra

Med skygglappar på
Rusar du fram upp på
Den breda väg, som gången
Stig, i forna tider varde

Intill många fålar slut
Resan når sin ände,
Din färd märkt av din egen far
Nu på igenväxt väg förtvinar

Endast för en kort minut
Din blick du tappert nödgat styra
En morgon, mitt i vår höst,
Mot vår Vän i öst




Fri vers av Okande VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-08 22:20



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Läsning som är givande; språket gillar jag och rytmen är väldigt fin.
2020-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Okande VIP