Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet

Frihet att känna
När hjärnans demoner
spelar mig spratt

Frihet att se dem
När de snärjer in sig
Snärjer in sig i tankar




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-08 22:33



Bookmark and Share


  Stisse
Underbart! Har inte sett det så tidigare. Blir uppspelt av att tänka på att hjärnans demoner faller på eget grepp. Lysande.
2018-03-15

  ULJO
Ja bara man kan hantera dem innna de hanterar hela livet.
2018-03-10

  Fulbergarn
ja så kan man oxå se det, faktiskt

att möta sina demoner innan dem möter en
2018-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson