Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fixeringar

Räknar och tänker
Helt fixerad av att skaffa hund
Allt annat väljer jag bort, nästan

Kan inte satsa halvhjärtat
Allt eller inget
Så bränner jag mig på fingrarna




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-08 22:42



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Hundar är som andra vänner. Man får ta på sig sitt ansvar. Men virtualvänner (T.ex på facebook) är inga riktiga vänner !!!
2018-03-17

  morgonstjärna VIP
det kommer att ge livet ett lyft
med en fyrbent vän
2018-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson